Betyg: 3.5

"Jag har blivit kär och förälskad i min kompis"

relationslabbet

Du och din vän har varit kompisar länge ni kanske till och med har varit ihop en kort period.
Eftersom ni är vänner på ett djupare plan finns de emotionella byggstenarna respekt, omtanke, uppskattning m.m. Allt flyter på perfekt, ni umgås flitigt privat och har samma intressen.
Du har er vänskap ingen av er har någon partner, allt flyter på, ni talar om allt. Så plötsligt en dag träffar din vän en ny potentiell partner. Från ingenstans kommer nu känslor som du inte känner igen. Du känner dig svartsjuk. Du var helt övertygad om att du kommit över vännen, men nu känns det helt annorlunda. Läs mer Blogg om personlig utveckling
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Prednisone
Afterriem
2021-11-16 20:56:22


where to buy priligy
taipierry
2021-11-11 00:22:09


Priligy
butdiurry
2021-09-14 20:25:02


Cialis
appaxat
2021-08-31 16:42:41


tinder website , browse tinder for free browse tinder for free
Tinder dating site
2021-01-26 16:57:03


Känner igen mig exakt, jag valden en blandning mellan ett o tre. VI prata´r om allting, ALLTIG så hans relationer oxå, det har varit riktigt jobbig, nu ibland oxå, men han är min bösta vän. så jag ska bita ihop o vara en lika bra kompis som tidigare.
e
2010-03-10 16:00:36


Jag känner igen mig precis. En vän till mig som känns som en själsfrände. Men han har nu träffat en annan, har jag hört på omvägar. Jag är bestört. Vi ses inte ofta men då vi gör det så känns allt hemma och naturligt med honom. Som om vi alltid känt varandra. Jag undrar hela tiden vad han hade sagt, gjort och jag pratar med honom i mitt inre. Det är en plåga. Och, jag är ingen tonåring, snarare medelålders.
Vera
2009-04-20 19:49:07


Du skriver "Genom att ni är öppna med var ni står skapar ni bättre förutsättningar för att ta ut ny riktning. Om din partner har samma känslor, grattis." Jag undrar hur en av kompisarna kan träffa en annan potentiell pratner om båda är intresserade av varann. DEt borde ju kommit fram innan från den partners sida. Eller? Jag håller med Midas. Det här är något för tonåringar...
Tracks
2008-06-19 18:44:29


Vilken är målgruppen för artikeln? Om det är tonåringar är den helt OK, annars saknar den nog den substans man kanske behöver! Viktiga frågor som ventileras, men vägledningen bör kanske vara lite mera detaljerad på t ex känslorna, vad är det egentligen jag vill, etc. Vilka mekanismer är det som styr, ägande, revir, kontrollbehov etc? Bra att inte tala om hur det ÄR utan att var och en är suverän på sitt liv.
Midas
2007-07-27 00:05:48


tre + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!