Betyg: 4.2

"Min partner, tjej, kille vill ha mycket egen tid"

relationslabbet

Alla behöver egen tid. Om ni spenderar dygnets 24 timmar med varandra kommer era kärleksbatterier att bli urladdade. De flesta relationer mår bra av att hämta energi utifrån. Många par jag träffar har olika uppfattningar om hur balansen mellan relationstid kontra egen tid skall fördelas vilket ofta leder till återkommande diskussioner och gräl.
Ett par jag arbetade med hade kvinnan väldigt stort behov att träffa sina väninnor det var hennes sätt att hämta energi. Mannen däremot tycket om att var hemma med sin flickvän och spendera tiden tillsammans. Denna konflikt löstes aldrig ingen av dem vägrade ge med sig. Detta resulterade senare i skilsmässa.

Ibland får du acceptera att det kan finnas perioder i ditt liv då du har mindre tid. Det kan handla om att du har barn eller måste ta hand om någon anhörig som är sjuk. Insikten om att din mors lårbenbrott kommer att läka och att du om ett par månader får mer tid kan minska irritationen och hjälpa dig att se framåt.

Citat om tidGud var väldigt rättvis när han delade ut tiden, alla har fått 24 timmar.

Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Jag bokar in "Mona helger" för hela året när jag köper ny almanacka. De helgerna får ingen i omgivningen begära tid av mig om jag inte själv vill. Det är tid då jag kan ladda mina batterier för att orka med vardagen.
Mona
2008-03-31 14:29:43


åtta + två = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBAnnons
It support?
it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
Vi fixar det åt dig!