Betyg: 3.6

Är det otrohet att sexfantisera?

relationslabbet

Sexuella fantasier är ett väldigt subtilt område som du måste nämna sig med försiktighet.
Men ditt sex liv kommer att förbättras avsevärt om du tillåter dig att dela med dig av dina sexuella fantasier och agera ut dem med din partner. Även om fantasier är olika för oss och ett äventyr i relationen, är det väldigt få par som klarar av att dela med sig av sina fantasier och sen integrera det i sitt sexliv. Att utveckla sina sexfantasier handlar om att lära sig fråga om det man vill ha mest och samtidigt möta upp din partner på ett respektfullt sätt. På grund av att de flesta människorna vill känna sig attraktiva kan de bli sårbara om dom upplever att deras partner inte upplever dom som attraktiva eller bra älskare. Nyckeln till att tala om sex är att alltid vara försiktig och inkännande. Ett samtal om sexuella behov som börjar med kritik kommer sluta snabbare än en snabbis. Målet med sex är att komma närmare varandra, att ha kul och att tillfredsställa sin partner och sig själv, få uppskattning och känna sig accepterad.
”Jag vågar inte prata med min partner om mina fantasier” läs då här
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

ivermectin for sale
Invoito
2021-11-05 13:58:39


Viktigast! Acceptera, och förstå din partners fantasier. Lek tillsammans! Tala oxo om vad du fantiserar om. Gör sånt som är legalt och ni båda kan acceptera.
Roger
2010-07-27 16:21:09


Gillar delarna med att våga uttrycka vad man vill och inte dra på sina fantasier men å andra sidan gillar jag inte pekpinnarna om vad målet med sex är och att du ständigt refererar till "din" partner, ständigt denna tvåsamhet. Målet med sex enligt min mening bestäms av de båda utövarna och så länge det finns ömsesidig respekt så är allt bra.
Henke
2010-05-06 12:49:44


Att dela sexuella fantasier är en extremr bra o nyttig upplevelse och att genomföra sexfantasierna kan fota va etrxemt kul och spännande <3(egen erfarenhet av både mina o hans fantasier) =)
Shorty
2008-06-30 21:43:46


fem + fyra = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!