Betyg: 3.8

Min kille, tjej, partner vill kontrollera allt jag gör

relationslabbet

Extrem svartsjuka och kontrollbehov
Är allvarligare typer av svartsjuka där man har ett sjukligt behov av att kontrollera sin partner. Att leva med en person som man inte kan resonera med kan vara både frustrerade skrämmande, hotfullt och förvirrande . Ilska i ett förhållande kan visas på olika sätt. Är din partner svartsjuk, testa här
Det finns män och kvinnor som ständigt inbillar sig det värsta.
I en del fall kan det gå så långt att man låser in eller misshandlar sin partner för att man inte kan hantera sin ångest. Om det finns våld eller hot om våld: Komihåg att våld aldrig är acceptabelt i en relation.
Om din partner har följande egenskaper bör du vara extra vaksam för då kan våldsbenägenheten vara hög.

Kort stubin
Lätt kränkt
Överdrivet kontrollbehov
Hotar med våld
Är långsint

Om du känner dig hotad av din partner bör du söka hjälp så snart du kan. Du kan kontakta Terapisnack.com som är ett forum där du kan diskutera allt eller ringa oss på 031 774 00 67 där kan du få mer information hur du skall hantera våld.

Jonas Gåde
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

tindr , how to use tinder tinder dating app
Tinder dating site
2021-01-30 11:37:40


Har varit tillsammans med en kontrollerande man, samtidigt som han själv var ute och hade kul och ljög för mig. Han hotade mig verbalt en natt för att jag inte ville ha sex under en veckas tid. Då gick jag rakt ut i morgonrock och ringde polisen och dagen efter flyttade jag till en väninna. Efter ett år råkades vi på en buss, han hälsade normalt. Jag ringde och hörde hur han mår nuförtiden. Han pratade litet och tackade för att jag ringt. Inga fler problem med honom. Var inte riktigt kär i honom - svårt bli det med en som är ute och ljuger om vart han går. Han drack mycket köl men vet inte om han verkligen vänstrade. Jaga bröt innan jag hunnit bli fäst vi honom på allvar, efter c:a 4 månader. Mvh JML
MJL
2016-06-20 05:13:09


Hur man gör med svartsjuk kvinna? Jag är kvinna och vet litet om detta. Be henne följa med ut om du går ut med kompisar. Presentera alltid nya vänner, låt henne ha koll. Är du porrsurfare? Inte konstigt om hon blir svartsjuk. Visa henne mer uppskattning mentalt och fysiskt. Låt henne få inblick i vad du gör. Mumla inte, tala tydligt. Gör till en vana att låta henne ha koll. Till slut slappnar hon av och tror på dig. Det var några råd i alla fall.
MJL
2016-06-20 05:06:43


kan ju även vara kvinnan som är svartsjuk,hur gör man då som man med att få bukt med det.
j bond
2010-07-06 18:39:28


Farliga signaler!! Men de e inte lätt att ta sig ur en svartsjuk mans klor.. Då de gått för långt... och mitt självförtroende nått botten... För de GÖr det,till slut.. Av ett sådant Betende:-( De e så Djävla svårt..Med sådan kärlek ..
En som vet..
2008-04-11 01:09:58


sex + två = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!