Betyg: 4.3

Min partner, kille, tjej drar sig undan och jag får ingen kontakt.

relationslabbet

Det är naturligtvis inte helt lätt att definiera vad som är en bra relation eftersom alla människor har en egen karta och därmed uppfattning.
Jag anser att man skall känna sig trygg tillsammans med den personen man lever med.
En intim vänskap är alltid ömsesidig. Det är också viktigt att din partner accepterar dig fullt ut för den du är. Det finns två saker som gör att tilliten försvinner. Det första är att din partner försöker förändra dig genom att kontrollera dig. Det andra är att du gör våld på dig själv, genom att anpassa dig för mycket för din partners skull.

Tyvärr är det så att personer som har varit utsatta för mobbning eller emotionella kränkningar ofta tror att intimitet automatiskt har att göra med sex. Detta är inte sant. Tillit och intimitet går oftast hand i hand när man skapar en varaktig och hälsosam relation, om båda personerna i relationen bryr sig om varandra och delar med sig av vad de känner.

En tillitsfull relation bygger på ett ömsesidigt förtroende och en insyn i varandras liv. Du vet kanske hur den andra personen kommer att reagera och vad som får honom eller henne att känna sig trygg och uppskattad. Självklart är det så att det även i hälsosamma relationer kan det finnas meningsskiljaktigheter!Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Propecia
Neopsoisp
2021-11-02 07:15:42


Genericos De Kamagra
Prednisone
2021-10-03 07:01:27


tinder date , tinder dating app tinder website
Charlesbrofs
2021-02-03 19:18:33


fyra + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!