Betyg: 3.6

Jag och min partner kommer inte överens

Det finns en psykologisk positiv intention bakom alla handlingar. Många gånger när man är oense kan det vara svårt att förstå sin partner. Men bakom alla handlingar finns en positiv intention dvs din partner försöker göra något för sig själv även om det kan verka tokigt. Nästa grundprincip är att det alltid finns en positiv intention bakom allting vi gör. Den positiva intentionen med att banta är att gå ner i vikt. Bakom alla beteenden hur tokiga de än är så finns det en positiv intention för personen som utför dem. Om jag t ex skulle dricka alkohol innan varje föreläsning så skulle jag inte göra detta för att skada min lever. Min positiva intention skulle kunna vara att minska min nervositet.

Jag förstår mig inte på honomGenom att ta reda på den positiva intentionen bakom ditt agerande ger du dig själv fler valmöjligheter och effektivare alternativ för att det du önskar ska uppnås. När vi tittar närmare på hur vi agerar i en del sammanhang är inte alltid vårt beteende förnuftigt. Det finns dock alltid ett syfte hur fel tillvägagångssättet än är.
Du kanske tänker att du är annorlunda, att du inte är kontrollerad av att få payoffs. (de vinster du förväntar dig med ditt beteende). Tyvärr är det livets lag - om du inte hittar dina payoffs innebär det bara att du inte tittat tillräckligt djupt!

Vill du och din partner utveckla er relation gör det här

Du kanske inte är medveten om vilken form dina payoffs tar eller till och med föder payoffs som är direkt ohälsosamma. Du kanske bestraffar eller förringar dig själv och spelar offer? Psykologiska vinster kan vara acceptans, beundran, känna sig älskad, osv.

Blogg om personlig utvecklingJust nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

plaquenil and sun
stydratly
2021-12-05 17:25:37


Prednisone
Afterriem
2021-11-13 03:25:59


Buy Propecia Without Doctor
muse viagra
2021-09-01 00:20:08


you have done a good job. 24.7 solitaire
Patsy
2019-11-08 03:54:27


Tack for intressant blogg
inireemem-online
2010-05-28 16:51:04


åtta + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!