Betyg: 2.6

Min partner, kille, tjej kan inte klippa navelsträngen med sin mamma

relationslabbet

Om du någon gång upplevt riktig tvåsamhet vet du vad jag talar om. Det är när du och din partner upplever känslan att ni vill vara ett och skapa något eget. Det innebär att ni lämnar era familjer och börjar den långa resan med att skapa ett nytt familjeträd. Allt det här låter ju enkelt och praktiskt när man läser det, tyvärr är det inte lika lätt i verkligheten. De flesta människor som ingår äktenskap eller djupare relationer har svårt att hantera separationen från sina tidigare familjer. Band till ursprungsfamiljerna eller tidigare äktenskap hindrar i många fall den nya relationen från att ta fart.

Här kan du testa din relation

"Min tjej, kille vill inte vara med mig"Exempel :

Mitt budskap är väldigt enkelt. Den du har en intim relation med är den personen som skall komma först när du tar dina beslut.
Men vad händer när din mor plötsligt blir väldigt sjuk och vill komma och bo hos er? Eller hur gör man när ens föredetta ligger svårt sjuk och inte har någon som kan ta hand om hennes tidigare barn (inte din partners) är det automatiskt ni som skall på ta er ansvaret? Svaret är inte helt lätt. Vi befinner oss i ett gränsland vad som är rätt och vad som är fel. Om du och din partner har förstått att ni är ansvariga för relationen gemensamt blir det inget problem att lösa frågor av den här typen.
Ni bestämmer helt enkelt tillsammans vad ni måste göra för att kunna hantera situationen. Ni kanske måste kompromissa för att kunna hantera situationen, men båda måste vara överens om och respektera varandras åsikter. Ni kan argumentera, ni kan vara oense, ni kan till och med ha olika politiska åsikter, men när det gäller integriteten i er relation så står ni alltid på samma sida.

"Han, hon förstår inte vad jag menar"Låt mig förklara vad jag menar med att stå på samma sida. Ni behöver inte hålla med varandra, men ni måste lämna perspektivet vad som är bäst för den ena eller den andra. Enkelt uttryckt: jag vill det bästa för oss och jag tror att detta alternativ är det bästa för oss.
Vad som är viktigt att komma ihåg är att du inte är din mors dotter eller son längre. Du är i första hand make/maka till din partner. Du har din egen familj nu. Dina släktingar, syskon, styvföräldrar och kusiner är sekundära familjemedlemmar.
Din egen familj kommer först. Du kan var trevlig, men din prioritet från och med nu handlar om din egen familj. Du måste göra dina egna val även om de berör deras känslor. Dina val måste spegla vad som är bäst för din familj nu. Var uppmärksam på att om du gör saker för att vara elak mot din partner eller för att skada han/henne då har ni förlorat vi känslan.
Ni kan gräla och bråka men ni måste alltid känna att ni kan återvända till den punkten av vi-känsla som ni har där ni gemensamt säger; vi är ansvariga för vår relation, vi står på samma sida.

Först då kan slutresultat bli större än vad någon av ni kan åstadkomma vara och en för sig

Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

viagra super
Vubmasy
2021-11-08 05:25:57


Cialis
Expittisk
2021-11-07 11:01:26


Cialis
spetids
2021-11-05 09:04:45


Cialis Cuanto Tomar
lasix with no rx fast shipping
2021-09-24 19:20:47


I admit, I have not been on that webpage in a long time… however it was a further joy to see It is such an fundamental topic and ignored by so many, even professionals. www.wichitafallspainters.com
scottheflin589
2020-09-25 07:38:49


Maybe you just need something to refresh you from your load work? This survival island evo 2 suit you!
patsm00re18
2020-02-03 02:52:06


fyra + två = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!