Betyg: 4.6

Kärlekstips och råd hur du kan utveckla, förbättra din relation

"Min partner försöker förändra mig"
När din partner försöker förändra dig för att leva upp till de krav hon eller hon har så kommer du förlora kärleken. Om du försöker förändra dig när din partner försöker manipulera dig så kommer du ochså förlora dig själv på sikt.

"Jag anpassar mig till min partner hela tiden"
Att överanpassa sig är spegelbilden till det föregående mönstret. Du eller din partner överanpassar sig för att möta upp din motparts krav. När du känner att du vill något så säger du inte det utan gör våld på dig själv för att du vet att din partner ogillar det. Det kan verka bra för relationen för stunden men om du gör våld på dig själv för mycket kommer du att ta död på din relation på sikt. Om du eller din partner överanpassar er för möta upp sin partners krav är kärleken ute på tunn is.

"Jag kan inte vara mig själv i relationen?
Om din partner inte tillåter dig att utvecklas för mycket, för om du utvecklas kommer du att lämna relationen. Om din partner lägger ner mycket energi på att hindra dig från att uppfylla dina drömmar så har du förmodligen ett stort problem.

"Min partner kan inte släppa saker utan ältar hela tiden"
Någon av er i relationen har problem att släppa saker. Trots att ni pratat igenom saker återkommer din partner ständigt till gamla oförrätter. Det är inte ovanligt att klienter i parterapin mal på om gamla händelser. Jag minns ett par från Jugoslavien som jag hade där kvinnan ständigt återkom till gamla händelser. Hon drog upp en otrohet som var 25 år gammal.
Just nu kan du göra vårt relationstest gratis! www.lovetestnow.com

Kommentarer

Gel Viagra
buy cheap propecia
2021-10-30 22:51:39


gabapentin 215
poogmalok
2021-10-04 01:46:07


Cialis
appaxat
2021-09-05 01:59:53


free datingwebsites classified ads free dating
Williamcoiff
2021-07-30 21:52:53


Jag och min partner är varsin varningstriangel. Jag är nummer två - alltid villig att förändra mitt beteende och trycker undan mina känslor. Han är nummer fyra - drar alltid upp gamla händelser. Och kan sura i flera dagar över en sak. Nu har vi tagit en paus. Undrar om vi hittar tillbax till varandra.
Karro
2007-11-18 18:37:56


två + ett = *
Testa din relation med våra test Diskutera Din relation

* Samtliga fält är obligatoriska
Instruktioner - Så lämnar du en kommentar:
Signatur * - Skriv ett namn eller smeknamn, och använd gärna ett som ingen annan använder. Det underlättar om ni önskar hänvisa till en annan kommentar. En signatur får vara max 10 tecken inklusive blanksteg.
Kommentar * - Skriv ditt meddelande eller kommentar. Svenska är att rekomendera men engelska kan också gå bra. Använd så bra språk som möjligt och undvik svordomar. En kommentar får vara max 1000 tecken inklusive blanksteg och kan inte innehålla länkar (url:er).
Kontrollfråga - Svara på kontrollfrågan genom att bokstavera svaret på svenska. Exempel: noll + noll = noll (noll används inte i säkerhetsfrågan)

Materialet på din skärm är intellektuell egendom och upphovsrättsskyddat av Optimera med mera KB.
All kopiering utan tillstånd kan resultera i rättsliga åtgärder.
© Optimera med mera KBSamarbetar med:

Gör vårat relationstest gratis
Gör vårat relationstest gratis. Värde 99kr.

Så här sa våra kunder om testet:

Följ Jonas Gådes blogg om personlig utveckling. 120,000 har redan laddat hem hans bok gratis
terapi
    terapiutbildning och coahing NLP kurser 
    Annons
    It support?
    it support och datorproblemHar du Datorproblem och behöver It support?
    Vi fixar det åt dig!